Despre noi

Plugs

T.C.A Electric

De la fabrici la hoteluri, de la case particulare la birouri, de la automobile la aeronave, energia electrica este cea care pune in miscare aproape toate operatiunile. Pentru buna functionare a fluxului de operatiuni sustinute de energia electrica, este necesar un ELECTRIAN inalt calificat si cu experienta.

Fie ca sunteti persoana fizica, persoana juridica sau o organizatie de stat, la un moment dat va veti confrunta cu nevoia de a solicita serviciile unui electrician. Natura tehnica a operatiilor si serviciilor prestate de catre un electrician solicita cunostinte temeinice si expertiza in solutionarea sarcinilor ce se pot ivi pe parcurs. O simpla neglijenta din partea unui electrician poate aduce daune substantiale societatii sau caminului dvs.

Certificarea in profesia de electrician presupune dobandirea de cunostinte atat teoretice cat si practice, dar si recunoasterea calitatii serviciilor prestate de catre o institutie abilitata. Certificarea nu este de cele mai multe ori suficienta, veti avea nevoie de un electrician cu experienta pe partea practica.

Un electrician va asigura siguranta utilizarii aplicatiilor electrice, de la intocmirea schemelor si planurilor tehnice ale instalatiilor de iluminat, montarea prizelor si intrerupatoarelor, pana la testarea periodica si identificarea aplicatiilor defecte.

Nu faceti rabat la calitate cand vine vorba de siguranta dvs, a familiei dvs sau a afacerii dvs! Calitatea serviciilor prestate ar trebui sa fie prioritatea dvs. in special in cazul instalatiilor electrice. Apelati la un electrician autorizat, cu experienta in domeniu. Riscurile si pericolele sunt foarte mari iar potentialele pagube in lipsa unui electrician autorizat, pot fi ireversibile.

De ce sa ne alegeti?

Plugs

Nu faceti rabat la calitate cand vine vorba de siguranta dvs, a familiei dvs sau a afacerii dvs! Calitatea serviciilor prestate ar trebui sa fie prioritatea dvs. in special in cazul instalatiilor electrice.

Earthing
Siguranta

Respectam toate normele de siguranta in munca.

24x7 Support
Consultanta

Oferim consultanta gratuita pentru a stabili nevoile clientului.

Cost Saving
Pret Corect

Oferim cel mai bun raport calitate pret pentru serviciile noastre.